23 oktober 2022

Mosselmaaltijd

Woensdag 19 Oktober Bingo/ Mosselmaaltijd KBO

Na een drukbezochte bingomiddag was het weer tijd voor de jaarlijkse Mosselmaaltijd van KBO Nieuw-Vossemeer.

Maar liefst 75 mensen hadden zich aangemeld om mosselen of ( als men geen mosselen lustte ) een heerlijke schnitzel. Slechts een tiental mensen hadden liever een schnitzel, de anderen gingen uiteraard voor de mosselen. Onze vaste mosselkokken, Kees Nagelkerken en Twan Simons hebben hun best gedaan om iedereen zo snel mogelijk te voorzien van een heerlijk portie mosselen.   Het personeel van de Vossenburcht, onder leiding van Marian, zorgden voor de sausjes, stokbrood ,friet etc. de Partytent waar onze koks de mosselen kookten werd belangeloos gesponsord door Kees Suijkerbuijk.

Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke maaltijd waren aanwezig en dat is het ook geworden. De mosselen waren van goede kwaliteit en de mensen hebben zich lekker vol kunnen eten en na de mosselen was er nog een lekker ijsje voor iedereen, wat met smaak werd opgegeten.

De aanwezigen vertrokken met een volle buik en een tevreden gevoel wat voor de KBO Nieuw-Vossemeer weer een teken is om ook volgend jaar de mosselmaaltijd weer te organiseren.