8 mei 2023

Dagreis KBO Nieuw-Vossemeer

Donderdag 4 Mei zijn de leden van KBO Nieuw-Vossemeer weer op reis geweest. Deze keer ging het reisje naar Hilvarenbeek naar het Orgel en Kermismuseum aldaar. Met 62 personen kregen we bij aankomst een lekker bakkie koffie met koek. daarna kregen we uitleg over de orgels en konden we ze ook horen spelen. Wat toch altijd een apart geluid, maar zeker een mooi geluid is. De verhalen die bij elk orgel hoorden werden op een zodanige humoristische verteld dat het altijd boeiend was. Er werd uiteraard veel gelachen. Na deze prachtige uiteenzetting kregen we een zeer goed verzorgde lunch aangeboden die er bij iedereen inging als als zoete broodjes. Toen was het tijd om naar het Kermismuseum te gaan, Ook hier voerde de humor de boventoon en werd er opnieuw veel gelachen, zodat men vrolijk de bus inging voor de terugreis. Weer in Nieuw-Vossemeer was er nog een heerlijk diner in het Wagenhuis ter afsluiting van een zeer geslaagde dag, waarna iedereen weer huiswaarts ging. Het Orgel en Kermismuseum in Hilvarenbeek absoluut een aanrader!!!!!
Kees Plasmans