2 maart 2020

70 jaar Jong

Op zaterdag 29 februari kon het 70 jarig bestaan van de KBO worden gevierd. Het bestuur had er een gehele dag voor uitgetrokken. Meer dan honderd leden waren aanwezig om deze dag te vieren. Het werd dan ook een goed georganiseerde prachtige dag.

De leden werden verwelkomd met koffie en gebak. Om precies 10.00 starten men met een bijzondere Quiz die over de afgelopen 70 jaren gingen. De vragen liepen vanaf de eerste contributie naar de ereleden en van de oprichter van het CDA naar de zangeres van “De Mallemolen” Kortom een zeer gevarieerd geheel. Wat uiteindelijk een winnaar moest opleveren, die aan het eind van de middag de eeuwige roem ontving met een leuke prijs.

Na deze inspannende ochtend stond voor de leden een heerlijke stampotten maaltijd te wachten. Die de leden goed deed smaken.

Het middag programma werd verzorgd door de zangeres MarieCristien. Die een geweldige show op de planken bracht. Heerlijke liedjes die de leden zelfs mee konden zingen via een scherm met de tekst. Hoogte punt van de show was het door MarieCristien zelf gemaakte lied over het 70 jarig bestaan een geweldige verrassing.

Na deze sfeervolle middag werden de prijzen van de Quiz uitgedeeld. Dacht men dat het een moeilijke Quiz was bleek niet uit de hoge scores. Er konden maar liefst 11 prijzen worden uitgereikt, waar de winnaars zeer content mee waren.

Hierna was het tijd om de voor de broodmaaltijd. Het team van “De Vossenburcht” had deze maaltijd weer prima verzorgd. Een compliment op z’n plaats.

Maar aan alles komt een eind. Na deze geweldige dag gingen de leden voldaan naar huis en kon men terug kijken op een bijzonder 70 jarig jubileum